SENIORIT FIT KURIKASSA

Nyt Fit Kurikka liittyi myös Seniori palvelusetelin piiriin. (Yli 65 -vuotiaat)

Tervetuloa Seniorit liikkumaan Fit Kurikkaan!!


Mikä on palveluseteli?

Palvelusetelillä tuotetaan ohjattua ja tavoitteellista voimaharjoittelua Kurikan kaupungin asukkaalle, joka täyttää kyseisenä vuonna 65 vuotta tai enemmän. Ohjattu voimaharjoittelu toteutetaan kuntosaliympäristössä tai vastaavassa joko yksilöllisesti tai ryhmässä. Kurikan kaupunki seuraa voimaharjoittelun vaikuttavuutta lyhyen fyysisen suorituskyvyn mittaristolla (SPPB) sekä Toimiva-testistöön sisältyvällä VAS – testillä. Näiden testien tuloksista palveluntuottajan tulee raportoida kaupungille puolen vuoden välein erillisellä lomakkeella. Jos palveluntuottajalla on käytettävissä älykuntosalilaitteet, saadaan niistä systemaattista tietoa harjoittelun vaikutuksista.


Miten palveluseteliä haetaan?

Saat sen oheisen linkin takaa --> https://kurikka.fi/wp-content/uploads/2021/05/Palvelusetelihakemus-2019.pdf


Mitä saan palvelusetelillä?

Ohjatun kuntosaliryhmät asiakaspalvelun aukioloaikoina ma 9-12 ja 17-19 ti-to 16-19 ja pe 9-12 sekä Step2fit! ryhmän seuranta sovellus suoraan puhelimeesi

24/7 kortti lunastettavissa erikseen, kysy itsellesi sopivaa pakettia tiskillä niin saan parhaiten sua neuvottua


Lisätietoa palvelusetelistä

  • Palveluseteli on tarkoitettu Kurikan kaupungin asukkaalle, joka täyttää kyseisenä vuonna 65 vuotta tai enemmän.
  • Palvelusetelin saaja sitoutuu ohjattuun ja tavoitteelliseen voimaharjoitteluun, jonka vaikuttavuutta seurataan erilaisilla mittareilla.
  • Palveluseteli haetaan ennen palvelun aloittamista Kurikan kaupungilta erillisellä lomakkeella. Käsittelyaika on korkeintaan kolme viikkoa.
  • Palvelusetelin arvo on 10 euroa. Hakijalle voidaan myöntää kaksi kertaa vuodessa 40 palveluseteliä, eli yhteensä 80 palveluseteliä vuodessa. Käytännössä hankittava palvelu maksetaan osittain palveluseteli- ja omavastuuosuuksina.
  • Palveluseteli myönnetään kuusi kuukautta kestävään palveluun, eli halutessaan palveluntuottajaa voi vaihtaa puolen vuoden välein.
  • https://kurikka.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/liikunta/ikaihmisten-liikunta/yli-65-vuotiaiden-liikuntapalveluseteli/#114405a4Kysy lisää ja liiku kanssamme:

Fit Kurikka
Kurikantie 9, 61300 Kurikka
kurikka@ole.fit
p. 045 118 2772

Osta verkosta »